Американският режисьор Стивън Спилбърг планира да започне снимането на петия филм

...
Американският режисьор Стивън Спилбърг планира да започне снимането на петия филм
Коментари Харесай

Стивън Спилбърг обяви официално, че ще снима Индиана Джоунс 5

Американският режисьор Стивън Спилбърг възнамерява да стартира снимането на петия филм от поредицата  " Индиана Джоунс ", съобщва Variety. Снимките ще стартират през идната година във Англия.

Плановете си Спилбълг разкри в неделя вечер по време на премиите " Rakuten TV Empire ", които се порведоха в Roundhouse в Лондон. Там режисьорът бе поканен да получи премия " Легенда за нашето време ". 

" Винаги си заслужава пътуването, когато отивам да работя с тези гении от Англия. Артистите, екипът, младежите, водачите - всички, които ми са ми помагали да върша филмите си тук и ще не престават да ми оказват помощ, когато се върна през април 2019 година, с цел да стартира петия филм за Индиана Джоунс тук ", сподели Спилбърг от сцената.

За първи път обликът на Индиана Джоунс се появява през 1981 г с филма  " Похитителите на изчезналия кивот “, основан от невероятния тандем Джордж Лукас - Стивън Спилбърг. След това идват филмите  " Индиана Джоунс и храмът на обречените " (1984), " Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход “ (1989) и " Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп “ (2008).

От Disney оповестиха още през 2016, че Спилбърг ще покани още веднъж Харисън Форд да се превъплъти в ролята на постоянно търсещия завършения археолог. Никакви други членове на кастинга обаче все ощ не са оповестени. Филмът се чака да излезе на огромен екран през юли 2020 година

Филип Кауфман и Дейвид Коеп са поканени за сценаристи на новата история за " Индиана Джоунс 5 ". Копен е създател на сюжета на  " Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп ", а преди този момент е работил със Спилбърг за " Джурасик парк " и " Джурасик Парк: Изгубеният свят ".

Четирите филми за Индиана Джоунс са спечелили близо 2 милиарда $ в международния бокс офис. 

На 30 март ще забележим последния приключен план на Спилбуърг " Играч първи, подготви се ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР